Balázsi-Lauró Natália

Balázsi-Lauró Natália

Ki vagyok én?

Balázsi – Lauró Natália vagyok, coach, közgazdász, sportoktató, feleség, anya ….

És miért kezdtem el coachként dolgozni?

Már fiatal koromban is érdekelt az önfejlesztés és a pszichológiai témájú írások, de ez még akkor kimerült néhány beszélgetésben és egy-két könyv elolvasásában.

Aztán az élet más felé sodort: közgazdász diplomát szereztem és pénzügyi területen kezdtem el dolgozni, miközben folyamatosan képeztem magam: pályázatíró, projektmenedzser, mérlegképes könyvelő végzettséget is szereztem. Aztán eltelt néhány év és megszületett a legnagyobb gyermekem, ami aztán ismét visszasodort az önismerettel való foglalkozás felé.

Mélyebben meg akartam ismerni saját magam ebben az új szerepemben, a megváltozott életemben. Sorra kerestem a különböző lehetőségeket: könyvek, terápia, önismereti csoport, workshopok, előadások követték egymást. Egyre inkább éreztem, hogy mennyire szükség van egy mély önismeretre, a hozott minták feldolgozására, ahhoz hogy igazán a saját életünket tudjuk élni. Mindeközben egyre inkább azt éreztem, hogy én ebből a megszerzett ismeretből, tapasztalásból másnak is adni akarok. Így visszaültem az iskolapadba, hogy megtanuljam azt, hogy is tudok másoknak segíteni abban, hogy a saját útjukat megtalálják. És evvel számomra is kezdetét vette egy új út, egy igazi szenvedély….


Hiszek abban, hogy mindenki egyedi; hogy nincsenek sablon megoldások, hanem mindenkinek a saját céljaira, megoldásaira, ötleteire van szüksége. Szívesen kísérlek, hogy rátalálj a saját utadra, a valódi önmagadra!


Tanulmányaim, képzések, tréningek

2007 BGF Külkereskedelmi Főiskolai Kar – Közgazdász

2019 BGE Pénzügyi- és Számviteli Kar – Business Coach

2019 BGE Business MENTOR training and CERTification ERASMUS+ pilot programme

2020 GordonTA : Reziliencia tréning

2021 Göntér Mónika: Megoldásközpontú coaching gyerekekkel, kamaszokkal

2021 Távoktatási Intézet – Tréner, vállalati – felnőttképzési oktató

2022 Mediációk Bt – Megoldásfókuszú mediátor


Rólam mondták

„Egy olyan szemszögből láttam magam előtt ezt a nehézséget, amilyenből még soha, kissé távolabb kerültem tőlem. Tudtam, hogy már nem egyedül kell megoldanom. A beszélgetéseink folyamán két témát tártam eléd, mindkettőt sikerült a segítségeddel megoldani. Nagyon fontos, hogy nem megszüntetni, hanem megoldani, hiszen a jelenség nem elmúlt az életemből, hanem egy olyan szemszögbe helyeződött át, ami képessé tett reálisan szemlélni és már megkaptam azokat a mankókat, hogy ha olykor nehezedik a teher általuk is elbírok vele. Megkaptam tőled azokat a technikákat, amivel tudok magamon segíteni.

Nóra

Nagyon köszönöm Natinak a segítséget, az ösztönzést, a jó kérdéseket, meglátásokat.

Edit

A személyes coaching egy pozitív élményt volt számomra, mert a beszélgetések alkalmával új megoldásokat találtunk egy – egy problémára, illetve a meglévő ötleteimet és a lehetőségeket rendszerbe szedtük. A heti házi feladatok elvégzésével, az elmúlt egy hónapban sok problémát megoldottam, ami miatt a vállalkozásom nem haladt abban az ütemben, amiben szerettem volna, és új lehetőségek nyíltak meg előttem.

Viki


Itt is találkozhatsz velem:

HiSchool_logo