Egy coaching folyamat remek színteret tud biztosítani a különböző dilemmáid, nehézségeid, elakadásaid megoldásában. Feltérképezzük az erősségeidet – hidd el sokkal többet fogunk találni, mint azt elsőre gondolnád. Megvizsgáljuk és pontosan megfogalmazzuk a valódi céljaidat. Fejlődik az önismereted, ami az élet összes területén az előnyödre fog válni. A coaching során segítek egy más szemszögből ránézni a dilemmádra, hogy könnyebben tudj dönteni. Vagy épp egy konfliktus- helyzet megoldásához kapsz támogatást.

Szóval, ha szeretnél egy biztonságos, ítélkezés-mentes közeget, ahol senki se mondja meg, hogy mit kellene csinálnod, hanem abban támogat, hogy megtaláld a saját utad, akkor gyere el coachingra.

Mire számíts? Több alkalommal fogunk beszélgetni személyesen vagy online (Zoom alkalmazáson keresztül), miközben játékos, kreatív feladatokkal támogatlak abban, hogy az aktuális kérdésedre megtaláld a választ, hogy az elakadásodon át tudj lendülni. Egyéni megbeszélés alapján hetente – két hetente fogunk találkozni.

Csak válaszd ki a neked szimpatikus coaching-csomag ajánlatot:

csomagajanlat

Teljes pénzvisszafizetési garanciát vállalok: amennyiben nem vagy elégedett a szolgáltatásommal és ezt legkésőbb az első ülés végéi jelzed, akkor kérdés nélkül visszafizetem neked a teljes összeget.

A választott csomag a kereteket adja meg a folyamatnak, amely segítségével Te is könnyen átlátod a folyamatot, látod merre haladunk és épp hol tartunk benne, de az általad hozott téma, dilemma, elakadás fogja megtölteni és teljes mértékben rád szabni.

Személyes coaching ülés során egy közösen egyeztetett, nyugodt budapesti helyszínen ülünk le. Online coaching ülés esetén az előre egyeztetett időpontban a Zoom alkalmazáson keresztül tudunk találakozni.

A coaching folyamat során közösen határozzuk meg a cél(oka)t, amelynek elérésében értő figyelemmel, releváns kérdésekkel segítelek. Nagyon szeretem a különböző asszociációs gyakorlatokat, mindenféle játékokat és egyéb coaching eszközöket használni, úgyhogy nagy valószínűséggel fogsz ilyenekkel is találkozni, de ez mindig Tőled és a te egyéni coaching folyamatodtól függ. Ez az idő csak Rólad szól, hogy megoldásokkal, ötletekkel, tettvággyal és energiával telve távozz az ülés végén.


A coaching folyamat során nagyon fontos a köztünk lévő összhang, bizalmi légkör kialakulása, hogy igazán hatékony legyen a folyamat. Ezért fontosnak tartom, hogy mielőtt mindketten elköteleződnénk a közös munka mellett, rá tudjunk hangolódni egymásra és előre tisztában legyél vele hogy miben és hogyan tudok neked segíteni. Így első lépésként lehetőséged van egy ingyenes és kötelezettségmentes 15-20 perces konzultációra telefonon vagy online.

Ez a rövid beszélgetés lehetőséget ad arra, hogy megismerkedjünk, röviden elmeséld a témádat, amivel felkeresnél és átbeszéljük, hogyan, milyen formában tudunk rajta közösen dolgozni. Itt mindent meg tudunk beszélni, hogy mire számíts a teljes coaching folyamat során.

A beszélgetés után el tudod dönteni, hogy tényleg Velem szeretnél-e dolgozni, én vagyok-e az a személy, aki inspirálni tud Téged.

Foglalj most időpontot az ingyenes konzultációra:

Időpont foglalásért keress az elérhetőségeimen: https://www.lauronatalia.hu/kapcsolat/


Sok közös van bennetek a legjobb barátoddal / barátnőddel? Hasonló helyzetben vagytok, ugyanazok a kérdések foglalkoztatnak Titeket? Szerettek mindent együtt csinálni, mert úgy izgalmasabb is és biztonságot is ad?

Legyen ez egy közös móka, ahol úgy tudtok saját magatok fejlesztésével foglalkozni, hogy közben a közös élmény által még a kapcsolatotokat is építitek.

Gyertek el együtt a coachingra!

Ebben az esetben a coaching díja alkalmanként 7.000 Ft/fő.


Ha nem szeretnéd egyik csomag-ajánlatot sem választani, lehetőség van egyedi coaching ülésekre is, melynek díja 12.000 Ft/ óra.


Jelentkezési űrlap