Az önismeret hozzásegít a teljesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb élethez. Hogyan? Könnyebben tudsz célokat meghatározni magadnak. Egyszerűbb lesz a különböző döntéseket meghozni, legyen szó akár pályaválasztásról, akár a párod megtalálásáról.

Olyan baráti társaságot tudsz magad körül kialakítani, akik társaságára valóban vágysz, akik közelsége energiával tölt fel téged. Ugyanígy olyan környezetet tudsz magad körül kialakítani, ahol kellően ki tudod magadat pihenni és feltöltődni.

Kevesebb konfliktus lesz az életedben és hatékonyabban tudsz kommunikálni, asszertíven érvényesíteni az életedet, hatékonyabban tudsz tanulni és elvégezni a különböző feladataidat és még sokáig lehetne folytatnia sort.


Aktuális ajánlat:

10 alkalmas önismereti műhely


Jelentkezési űrlap


Kedves Középiskolás! Képzeld el, hogy nem kell aggódva a jövődre gondolni, hogy mit is kezdjél magaddal. Nem okoz nagy gondot a pályaválasztás, nem töprengsz aggódva, hogy mit és hogyan kellene csinálnod, mert látod a céljaidat. Sokkal harmonikusabbak a családi és baráti kapcsolataid, mert sokkal jobban megérted őket és tudatosabban tudsz velük kommunikálni. Egyszerűbben el tudod dönteni, hogy ki az a társ, akivel együtt szeretnél élni. Határozott és magabiztos vagy. Könnyedén, lépésről lépésre haladsz a célod felé és még az odavezető utat is élvezed. Jól hangzik?

Ez mindenki számára elérhető, aki hajlandó időt és energiát fordítani az önismerete fejlesztésére, reálisan látni az erősségeit és nem fél szembenézni saját magával, a hiányosságaival, gyengeségeivel. És persze utána fejleszteni azokat, amelyeket szükséges. Ez persze nem megy gyorsan, de gyere és tegyük meg együtt az első lépéseket. Alkalomról alkalomra lesznek felismeréseid, érdekes megtapasztalások, egyre jobban érted majd az összefüggéseket és egyre tisztábban fogod látni, mit, miért csinálsz. Így képes leszel változtatni azokon a mintákon és szokásokon, amelyek már nem a te javadat, a céljaid elérését szolgálják. Ezáltal teljesebb, harmonikusabb, stresszmentesebb életet tudsz majd élni.

Szeretnéd jobban megismerni saját magad?

Egy kicsit több önbizalom kellene?

Hatékonyabban szeretnél kommunikálni?

Szeretnéd tudatosan irányítani az életed és nemcsak sodródni az eseményekkel?

Kellene néhány eszköz, hogy hatékonyabban kezeld a konfliktusaidat?

Jó lenne tisztábban látni, hogy mit is szeretnél elérni?

Gyere az Önismereti Műhelybe, ahol önismereti játékokkal, sok-sok beszélgetéssel, kártyákkal és mindenféle játékos eszközökkel, asszociációs és imaginációs feladatokkal, tesztekkel, csoportos és egyéni feladatokkal fejlesztjük az önismeretedet!

Megnézzük a különböző életterületeket, körbejárunk sok-sok témát, hogy minél határozottabb, céltudatosabb, magabiztosabb legyél, aki bátran mer cselekedni és tenni saját magáért!