Hogy ki is vagyok én? Balázsi-Lauró Natália

Balázsi-Lauró Natália vagyok, diplomás coach, közgazdász.

B-L Natália
Balázsi – Lauró Natália

És miért kezdtem el coachként dolgozni?

Már fiatal koromban is érdekelt az önfejlesztés és a pszichológiai témájú írások, de ez még akkor kimerült néhány beszélgetésben és egy-két könyv elolvasásában. 

Aztán az élet más felé sodort: közgazdász diplomát szereztem és pénzügyi területen kezdtem el dolgozni, miközben folyamatosan képeztem magam: pályázatiró, projektmenedzser, mérlegképes könyvelő végzettséget is szereztem. Aztán eltelt néhány év és megszületett a legnagyobb gyermekem, ami aztán ismét visszasodort az önismeret felé. Mélyebben meg akartam ismerni saját magam ebben az új szerepemben, a megváltozott életemben. Sorra kerestem a különböző lehetőségeket: könyvek, terápia, önismereti csoport, workshopok, előadások követték egymást,. Egyre inkább éreztem, hogy mennyire szükség van egy mély önismeretre, a hozott minták feldolgozására, ahhoz hogy igazán a saját életünket tudjuk élni. Mindeközben egyre inkább azt éreztem, hogy én ebből a megszerzett ismeretből, tapasztalásból másnak is adni akarok. Így visszaültem az iskolapadba, hogy megtanuljam azt, hogy is tudok másoknak segíteni abban, hogy a saját útjukat megtalálják. 


Hiszem azt, hogy mindenki egyedi, hogy nincsenek sablon megoldások, hanem mindenkinek a saját céljaira, megoldásaira, ötleteire van szüksége. Szívesen kísérlek, hogy rátalálj a saját utadra!


Tanulmányaim, képzések, tréningek

2007 BGF Külkereskedelmi Főiskolai Kar – Közgazdász

2019 BGE Pénzügyi- és Számviteli Kar – Business Coach

2019 BGE Business MENTOR training and CERTification ERASMUS+ pilot programme

2020 GordonTA : Reziliencia tréning

2021 Göntér Mónika: Megoldásközpontú coaching gyerekekkel, kamaszokkal


Rólam mondták

A személyes coaching egy pozitív élményt volt számomra, mert a beszélgetések alkalmával új megoldásokat találtunk egy – egy problémára, illetve a meglévő ötleteimet és a lehetőségeket rendszerbe szedtük. A heti házi feladatok elvégzésével, az elmúlt egy hónapban sok problémát megoldottam, ami miatt a vállalkozásom nem haladt abban az ütemben, amiben szerettem volna, és új lehetőségek nyíltak meg előttem.

Viki

“Nagyon köszönöm Natinak a segítséget, az ösztönzést, a jó kérdéseket, meglátásokat.”

Edit


Itt is találkozhatsz velem:

HiSchool_logo

Meghallgatunk.online