Hogy ki is vagyok én? Balázsi-Lauró Natália

Balázsi-Lauró Natália vagyok, diplomás business coach, közgazdász és pályázatíró, projektmenedzser.

B-L Natália
Balázsi – Lauró Natália

És miért kezdtem el coachként dolgozni?

Már fiatal koromban is érdekelt az önfejlesztés és a pszichológiai témájú írások, de ez még akkor kimerült néhány beszélgetésben és egy-két könyv elolvasásában. 

Aztán az élet más felé sodort: közgazdász diplomát szereztem és pénzügyi területen kezdtem el dolgozni, miközben folyamatosan képeztem magam: pályázatiró, projektmenedzser, mérlegképes könyvelő végzettséget is szereztem. Aztán eltelt néhány év és megszületett a legnagyobb gyermekem, ami aztán ismét visszasodort az önismeret felé. Mélyebben meg akartam ismerni saját magam ebben az új szerepemben, a megváltozott életemben. Sorra kerestem a különböző lehetőségeket: könyvek, terápia, önismereti csoport, workshopok, előadások követték egymást,. Egyre inkább éreztem, hogy mennyire szükség van egy mély önismeretre, a hozott minták feldolgozására, ahhoz hogy igazán a saját életünket tudjuk élni. Mindeközben egyre inkább azt éreztem, hogy én ebből a megszerzett ismeretből, tapasztalásból másnak is adni akarok. Így visszaültem az iskolapadba, hogy megtanuljam azt, hogy is tudok másoknak segíteni abban, hogy a saját útjukat megtalálják. Ahogy végiggondoltam, hogy tanulmányaim után leginkább egyéni vállalkozóként lesz lehetőségem coachként dolgozni, elkezdtem foglalkozni evvel a területtel, beleástam magam a vállalkozói ismeretekbe és a szakdolgozatomat is ehhez kapcsolódó témában írtam. Majd belevágtam a hónapokig tartó előkészületekbe, hogy én is vállalkozóvá váljak…

Ugyanis alkalmazottból vállalkozóvá válni nem könnyű. Teljesen más gondolkodásmódot igényel és erre sokszor nem gondolunk előtte. És a mély önismeret ebben az esetben is kulcsfontosságú és azt gondolom, hogy egyúttal hozzá is járul ehhez az egész folyamat. És Te már nem is vagy egyedül, mert küldetésemmé vált, hogy kísérjelek ezen az úton…


Hiszem azt, hogy mindenki egyedi, hogy nincsenek sablon megoldások, hanem mindenkinek a saját céljaira, megoldásaira, ötleteire van szüksége. Szívesen kísérlek, hogy rátalálj a saját utadra!


Tanulmányaim, képzések, tréningek

2007 BGF Külkereskedelmi Főiskolai Kar – Közgazdász

2019 BGE Pénzügyi- és Számviteli Kar – Business Coach

2019 BGE Business MENTOR training and CERTification ERASMUS+ pilot programme

2020 GordonTA : Reziliencia tréning


Rólam mondták

A személyes coaching egy pozitív élményt volt számomra, mert a beszélgetések alkalmával új megoldásokat találtunk egy – egy problémára, illetve a meglévő ötleteimet és a lehetőségeket rendszerbe szedtük. A heti házi feladatok elvégzésével, az elmúlt egy hónapban sok problémát megoldottam, ami miatt a vállalkozásom nem haladt abban az ütemben, amiben szerettem volna, és új lehetőségek nyíltak meg előttem.

Viki

“Nagyon köszönöm Natinak a segítséget, az ösztönzést, a jó kérdéseket, meglátásokat.”

Edit