másszuk meg a hegyet

Azoknak tudok segíteni, akik hajlandók vállalni a saját felelősségüket az életük, mindennapjaik alakulásáért és szembenézni a nehézségekkel, problémákkal, felkutatni a megoldást és tenni a célok eléréséért – ugyanis én nem tudom helyetted megoldani a problémáidat, csak támogatni tudlak téged abban, hogy Te meg tudj velük küzdeni. Saját tapasztalataimat (nőként, anyaként, egyéni vállalkozóként) felhasználva, maximális empátiával tudok a hozzám érkezőkhöz fordulni, megértem a problémáikat, nehézségeiket, hiszen én is megtapasztaltam/megtapasztalom ezeket. A coaching ülések során Te vagy a középpontban, teljes figyelmemmel és tudásommal, tapasztalatommal Téged hallgatlak, támogatlak, segítelek minden alkalommal.

Másszuk meg együtt a hegyet!

A coaching milyen esetekben segíthet neked?

Az alábbi esetekben fordulj hozzám bizalommal:

 • pályaválasztási, továbbtanulási és munkahely-választási kérdések
 • nem tudod eldönteni, hogy elindítsd-e az egyéni vállalkozásod vagy legyél alkalmazott
 • elakadás egyéni vállalkozás indításával kapcsolatban (vállalkozási terület meghatározása, vállalkozási terv elkészítése, marketing, pénzügyi tervezés, vállalkozói magány … )
 • (vállalkozói) önismeret fejlesztése
 • nehezen tudod beosztani az idődet, nehezen tudod tartani a határidőket
 • stresszesek a hétköznapok
 • otthoni / egyéni munkavégzés nehézségei
 • nehéz, bonyolult döntéshozatal
 • munka – magánélet összhangjának megteremtése
 • személyes hatékonyság fejlesztése

Az alábbi esetekben sajnos nem tudunk együtt dolgozni (kérlek keress fel egy kompetens szakembert!)

 • súlyos depresszió
 • folyamatban lévő pszichiátriai kezelés
 • neurológiai vagy mentális probléma miatt gyógyszeres kezelés áll fent
 • szenvedélybetegség esetén (például drog vagy alkohol függőség)

A coachingról

Coaching - szivet tartó kéz

A coaching egy segítő, támogató folyamat. Egy professzionális beszélgetés, mely során a coach segít neked átlendülni egy elakadáson, meghozni egy nehéz döntést, megtenni egy nagy lépést az által, hogy segít tudatosítani a saját gondolataidat, hozzáállásodat és érzéseidet az adott szituációhoz.
Nem mondja meg neked a tökéletes megoldást, mert nem tanácsadó, nem keresi az okokat és elemzi a múltat, mert nem pszichológus és nem is közvetlenül a saját szakmai tapasztalatait adja át neked, mert nem mentor.
A coach abban támogat, hogy a kérdéseidre, problémáidra megtaláld a saját válaszod, megoldásod, hogy egy nehéz szituációban meg tudd hozni megalapozottan a saját döntésed, mert senki sincs, aki jobban tudná, hogy mi jó neked, melyik a te utad, mint Te saját magad.

A coaching egy csodálatos lehetőség. Semmi hókusz – pókusz, varázslat, misztikum, csak egy másik ember teljes figyelme, segítő, elgondolkodtató kérdései, pozitív visszajelzései. Mert ezekből sajnos a hétköznapokban általában kevés jut.

Egy kis idő, ami csak a coachee – ról (ügyfél) szól, amikor ő van a középpontban. Mégis hatalmas ereje van. Ezt én is megtapasztalhattam számos esetben a képzés során a coachee szerepében. Letisztul az emberben a kép, összerendeződnek a gondolatok, új ötletek születnek. Van, hogy az ember a coaching során új nézőpontot talál, amiből megvizsgálhatja a problémáját. Előfordul, hogy a fejében korábban kavargó apró részletek összeállnak egy egésszé. Olykor a lehetetlennek tűnő döntéshez kikristályosodik a meghatározó érv. Van, hogy tudatosodnak azok a pozitív tulajdonságok, amik a probléma megoldásához kellenek. És mindez energiákat szabadít fel, mert nagy teher esik le az ember válláról. Feltöltődve, tettvággyal telve áll fel a coachee a fotelből az ülés végén. Lendületet kap, amivel túljut az elakadáson, ahol megrekedt.

További írásaimért keresd fel a Facebook oldalamat és jelentkezz be most az ingyenes 15-20 perces előzetes konzultációra kötelezettségmentesen az elérhetőségeim valamelyikén!