A kamaszkor bizony egy nagyon érzékeny és nehéz időszak a felnőtté válás folyamatában. Benned is nagyon sok kérdés merül fel, tele vagy bizonytalansággal? Egy végtelennek tűnő labirintusban érzed magad, ahol nagyon jól jönne egy támogató kísérő?

Kamasz - coaching
Kamasz-kor ” Átalakítás miatt átmenetileg bezárva!” (Dr Vekerdy Pál)

Nem csoda, hiszen rengeteg dolgod van. Most alakul a személyiséged, miközben próbálod megszűrni azokat az információkat, amik az eddigi életedben értek, hogy kialakítsd a saját elképzelésed, véleményed a világról. Ez teljesen logikusan sokszor automatikusan jár ellenállással, néha dacolsz minden külső (leginkább szülői) kezdeményezéssel, hiszen meg kell bizonyosodnod róla, hogy mi is az, amit tényleg TE AKARSZ, ami tényleg a TE VÁGYAD. És ezeket a helyzeteket persze neked sem könnyű megélni.

Minderre viszont egy remek színteret tud biztosítani egy coaching folyamat. Feltérképezzük az erősségeidet – hidd el sokkal többet fogunk találni, mint azt elsőre gondolnád. Megvizsgáljuk, feltérképezzük a valódi céljaidat. Fejlődik az önismereted, ami az élet összes területén az előnyödre fog válni. Segítek egy más szemszögből ránézni a dilemmádra, hogy könnyebben tudj dönteni. Vagy épp egy konfliktus- helyzet megoldásához kapsz támogatást.

Szóval, ha szeretnél egy biztonságos, ítélkezés-mentes közeget, ahol senki se mondja meg, hogy mit kellene csinálnod, hanem abban támogat, hogy megtaláld a saját utad, akkor gyere el coachingra.

Mire számíts? 5 alkalommal fogunk beszélgetni online (Zoom alkalmazáson keresztül), miközben játékos, kreatív feladatokkal támogatlak abban, hogy az aktuális kérdésedre megtaláld a választ, hogy az elakadásodon át tudj lendülni. Egyéni megbeszélés alapján hetente – két hetente fogunk találkozni.


A kamasz-coaching csomag időtartama: 5x 60-70 perc

A kamasz-coaching csomag ára: 40.000 Ft / csomag (melyet előre utalással tudsz fizetni)

Tanévkezdő akció!! Szeptember 31-ig történő jelentkezés esetén a kamasz- coaching csomag ára: 30.000 Ft/csomag.

Teljes pénzvisszafizetési garanciát vállalok, amennyiben nem vagy elégedett az ülés végén a szolgáltatásommal, kérdés nélkül visszafizetem neked az ülés teljes díját!

Jelentkezési űrlap – Kamasz coaching