Lehetőség van egyéni coachingra online formában is, így akkor is tudlak segíteni,ha a személyes találkozás nehezen vagy nem lenne megoldható. Ilyenkor Skype, Zoom vagy Messenger alkalmazás használatával bonyolítjuk le a coaching ülést. Közösen határozzuk meg a cél(oka)t, amelynek elérésében értő figyelemmel, releváns kérdésekkel segítelek. Nagyon szeretem a különböző asszociációs gyakorlatokat, mindenféle játékokat és egyéb coaching eszközöket használni, úgyhogy nagy valószínűséggel fogsz ilyenekkel is találkozni, de ez mindig Tőled és a te egyéni coaching folyamatodtól függ. Ez az idő csak Rólad szól, hogy megoldásokkal, ötletekkel, tettvággyal és energiával telve távozz az ülés végén.

Hogy hányszor találkozunk az Tőled és a problémádtól függ. Átlagosan egy konkrét elakadás, probléma megoldásához 3-6 alkalomra van szükség, de előfordulhat, hogy már egy ülés után rátalálsz a megoldásodra. Kérj időpontot az ingyenes, előzetes konzultációra és meg tudjuk beszélni a részleteket!


Az egyéni online coaching ülés időtartama: 60-70 perc

Az egyéni online coaching ülés ára: 12.000 Ft/ alkalom (melyet előre utalással tudsz fizetni)

Teljes pénzvisszafizetési garanciát vállalok, amennyiben nem vagy elégedett az ülés végén a szolgáltatásommal, kérdés nélkül visszafizetem neked az ülés teljes díját!